facebook tracking
Martin Håland

Martin Håland

Key Account Manager – Drift

Jeg er en person som trives veldig godt sammen med andre mennesker, og jeg er en forkjemper for trivsel og godt miljø på arbeidsplassen. I så måte er Easee for meg en "match made in heaven." Her tar jeg del i et trivelig, sosialt og ikke minst lærerikt miljø, samtidig som jeg får utfordret meg selv. Jeg er enormt stolt over å være en del av Easee. Jeg er en Key Account Manager som brenner for den gode kundeopplevelsen, og det å skape gjensidig tillit. Jeg ser meg selv som en hyggelig og snill mann som er glad i å både snakke og å lytte. Det er i hvert fall slik jeg ønsker å bli oppfattet. 

Bakgrunn

Jeg kommer fra kjøttbransjen hvor jeg har jobbet 8 år som slakter/klassifisør, 4 år som kundekonsulent ut mot dagligvaremarkedet og halvannet år som salgsleder. I tillegg til å ha jobbet tett mot kunder over flere år har jeg opparbeidet meg god erfaring innenfor innkjøp og logistikk. Jeg har også vært lærervikar på en ungdomsskole over en kort periode, noe jeg synes var en god erfaring å ta med seg. Etter endt videregående skole var planen å jobbe ett år før jeg skulle begynne å studere, 15 år senere kan jeg vel si at det ble med planen.

 

På fritiden min liker jeg å tilbringe tid med familie og venner. Jeg er glad i å trene. Jeg liker sosiale sammenkomster, men liker meg også godt hjemme på sofaen. Jeg er over gjennomsnittet glad i sport, spesielt fotball. Jeg har selv drevet med fotball og andre fysiske aktiviteter siden jeg var 4 år gammel.

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor