facebook tracking
Maruan Tammaoui

Maruan Tammaoui

Recruitment Manager – Drift

Som Recruiter er min oppgave å finne de rette menneskene til våre ledige stillinger og sikre gode rekrutteringsprosesser fra start til slutt. Våre verdier og vår bedriftskultur skal gjenspeiles i alt vi foretar oss, også våre rekrutteringsprosesser, og jeg gjør mitt ytterste for å ivareta alle involverte parter og skape gode kandidatopplevelser.  

Min bakgrunn: 

Av utdanning har jeg en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Under studiet fattet jeg stor interesse for de mellommenneskelige relasjonene innad i organisasjoner, og valgte derfor i etterkant å bygge på med enkeltemner innen personalledelse. Jeg har i etterkant av studiene fått meg bred og variert arbeidserfaring innen rådgivning, lederstøtte, rekruttering og drift. De siste årene før jeg startet i Easee har jeg hovedsakelig jobbet med karriereveiledning av mennesker i arbeidsrelaterte endringsprosesser.   

Som person er jeg løsningsorientert, engasjert og stortrives i rollen som støtteperson og motivator. Hos Easee får jeg muligheten til å jobbe i et dynamisk arbeidsmiljø, med kollegaer som hver dag jobber med å bli en bedre utgave av seg selv, og som virkelig bryr seg om hverandre.    

Vi søker nå etter

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor