facebook tracking
Kenneth Bjerga

Kenneth Bjerga

Head of Communication – Drift

Min rolle i Easee 

Jeg er svært stolt over å være en del av Easee! Jobben min i Easee handler først og fremst om å være en ressurs for selskapet og mine kollegaer. Vi skal vise verden Easee sine verdier, hvem vi er og hva våre produkter kan gjøre for å skape en bedre hverdag. 

Oppgavene mine er blant annet å lede markedskommunikasjonen, utarbeide innholdsproduksjon på tvers av flater, lage engasjerende storytelling, sikre godt PR-arbeid, og at Easee har et konsist uttrykk uavhengig av hvor vi er synlige.


Bakgrunn

Jeg tok min bachelor i foto & media ved Curtin University i Western Australia og Lancaster University i England. En fantastisk tid jeg ikke ville ha vært foruten. Halve studielånet mitt brukte jeg på kampbilletter til Anfield. Etter studiene startet jeg som fotojournalist hjemme i Stavanger. Først i Rogalands Avis og deretter Stavanger Aftenblad.  

Veien videre gikk til Adecco Norge. Her jeg jobbet som markedskoordinator for region Rogaland, og var med på å sette selskapet på kartet i en jungel av bemanningsbyråer. Jeg ble senere plukket opp av en av mine kunder, Halliburton Skandinavia,  i rollen som kommunikasjonsrådgiver. En opptur i seg selv, men i et marked som den gang holdt på å knekke fullstendig. Spennende hva en kan lære når det stritter imot fra alle kanter.  

Før jeg kom til Easee var jeg kommunikasjonsansvarlig ved en av Norges største kulturelle institusjoner: Tou i Stavanger Øst. En smeltedigel av kulturelt innhold og et samlingspunkt for alle som er interessert i kultur. De siste årene har vi jobbet med å bryte ned en del myter, og bygge opp et sterkere brand som er både lettere forståelig uavhengig av om du er utøver eller publikum.

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor