facebook tracking
Maren Thu

Maren Thu

Chief Financial Officer – Drift

Jeg har alltid fokusert på at det skal være kjekt å gå på jobb, samtidig som det forventes kvalitet i leveransene. Trivsel og tilhørighet er viktig for å fremme samarbeid og få den enkelte til å yte «det lille ekstra» når det kreves.

I Easee vil jeg si dette er spesielt viktig, siden mye er nytt og veien i stor grad blir til mens man går.

Min rolle i Easee er kort oppsummert å ha stålkontroll på økonomien. Jeg har langt fra alle svarene selv, men håper å være en god sparringpartner internt, samt å kunne bruke mine tidligere erfaringer og relasjoner til å være med og bygge en solid plattform for videre vekst. Ved å fokusere på å gjøre ting riktig fra starten, unngår vi mye ekstra arbeid og frustrasjon rundt neste sving. 

Bakgrunn:

Først utdannet Siviløkonom fra Universitetet i Agder, med spesialisering innen organisasjon- og endringsledelse. Etter fullført utdannelse jobbet jeg fem år som revisor i PwC. Hadde ett års studiepermisjon og fullførte Master i revisjon og regnskap ved NHH i 2009.

Veien gikk videre til Seadrill-konsernet hvor jeg ble eksponert for mange forskjellige oppgaver og utfordringer, i Norge og utland, i gode og dårlige tider. Siste stopp ble å lede finansavdelingen i Seadrill Europe.

Å bevege meg bort fra olje og gass og nå heller bruke mitt engasjement i en fremtidsrettet og nytenkende bransje, føles veldig riktig. Easee har et genuint ønske og ambisjon om å gjøre en forskjell, noe jeg på sikt også tror vi vil gjøre.  

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor