facebook tracking

Jobber i Easee med utvikling av skyløsninger og verktøy for support, partnere og områdeeiere.

Kom til Easee etter mange år i både energi, som konsulent og i oljeindustrien. Har jobbet med det meste innen utvikling; mobil, websider, back-end, applikasjoner og multimedia produksjon. Lært det meste selv og liker å finne ut av utfordringer som kommer i jobb eller på privat. Liker å tenke utenfor de normale rammer og trender for å finne det som passer best med tanke på tid og verdi det gir.

Er veldig opptatt av å skape gode verdier for de som tar i bruk det vi lager og at det fungerer som det skal og når det trengs.

Startet med Delphi (versjon 3) som første programmeringsspråket, så videre med PHP, JavaScript, ActionScript, C#, Python og en haug med andre teknologier og rammeverk som støttet opp rundt dette.

På privaten liker jeg å pusse opp huset, finne ut av hvordan å best løse utfordringer som kommer med det, planlegge hvordan ting skal bli og få mest mulig ut av det man har tilgjengelig. Bruker mye YouTube for å finne ut av hvordan å gjøre ting samt SketchUp for å planlegge og sjekke at ting passer sammen bra.

 

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor