facebook tracking

Jeg jobber med å utvikle programvaren som er i laderen vår. Laderen har flere programmer som gjør det som kreves for å lade, passe på sikkerhet, måle strøm og spenning, sende informasjonen til brukere gjennom "skyen" og mye mer...

Bakrunn

Har siden jeg var ganske liten vært fascinert av og opptatt av å forstå hvordan teknologi og mye annet fungerer.

Holdt på mye med programmering og elektronikk på hobbybasis før jeg fant ut at jeg ville studere elektronikk/programmering på universitetet.

Fullførte elektroingeniør på Universitetet i Stavanger 2009, deretter mastergrad i kybernetikk i 2011.

Har deretter jobbet mye med programmering. Både embedded og PC-programmering (brukergrensesnitt i .Net/C#). Har mesteparten av karrieren programmert på brønnintervensjonsverktøy med høytemperaturselektronikk.

Min største lidenskap (faglig) er å kunne jobbe på prosjekter hvor en kombinerer teori, analog og digital elektronikk, embedded-programmering og PC programmering. Dette slik at en kan få samspillet mellom analog og digital elektronikk, firmware som kjører på den digitale elektronikken og programvare som kjører på PC/Cloud best mulig.

Er ikke redd for å bruke matematikk (signalbehandling, least squares...), reguleringsteknikk og annet for å kunne få mest mulig ut av hardware og software når det trengs.


Utenom det, så er jeg både radioamatør (LA8DTA) og glad i Linux.

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor