facebook tracking

Jag likte meg aldrig i skolan.
Det var for mye teori og lærere som sa til meg hvordan ting skal gjøres uten å tenke på om det er den beste måten for meg å gjøre det. Det er noe jag reflektert over når jag blitt eldre og forstod at det var akkurat det som var problemet med skolan.

En av de beste tingene med å jobba i Easee, er at her har alle muligheten å selv velge hva som er beste måten å utføre jobben på og samtidig veta at kollegene støtter og hjelper til når det trengs.

På fritiden liker jag meg selv best på fjellet eller i naturen der jag kan klatre, stå på ski, fiske, springa eller sykle.

Bakgrunn 

Jag har ikke noen spesiell utdannelse, studerte til å bli elektriker på vidaregående men det var ikke noen jobb når jag var ferdig utdannet. Så det ble først ett par år i Svenska Försvarsmakten, før jag oppdaget min lidenskap for salg og kundeservice.

Før jag startet i Easee så jobbade jag fem og ett halvt år i Tesla. Der jobbet jag med litt forskjellig innom kundeservice, salg, opplæring og lading. 

Easee er ett helt fantastiskt selskap å jobbe i dersom man liker utfordringer og er villig å utfodre seg selv til å bli en bedre utgave av seg selv. 

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor