facebook tracking

Jag likte meg aldrig i skolan.

Det var alt for mye teori og lærere som sa til meg på hvilken måte ting skal gjøres uten å tenke på om det er den beste måten for meg å gjøre det på. Dette er noe jag startet å reflektere over da jag ble eldre og forstod at det var akkurat det som var problemet.

En av de beste tingene med å jobba på Easee,  er at her har alla muligheten til selv velge hva som er beste måten for seg selv å jobba på og å alltid veta at kollegene støtter enn når det trengs.

På fritiden liker jag meg selv best på fjellet eller i naturen der jag kan klatre, stå på ski, fiske eller springa.

Bakgrunn 

Jag har ikke noen spesiell utdannelse, studerte til å bli elektriker på vidaregående men det var ikke noen jobb når jag var ferdig utdannet. Derfor ble det først ett par år innom Svenska Försvarsmakten og sen oppdaget jag min lidenskap for salg og kundeservice.

Før jag startet på Easee i Juli 2019 så jobbade jag fem og ett halvt år i Tesla, der jag jobba med litt forskjellig innom kundeservice, salg, opplæring og lading. 

Mye av det jag opplevde under mine første 6 måneder på Easee var veldig likt mitt første år på Tesla. Jag tror Easee og Tesla er de to selskapene som vill gjøre mest for Energi og El-bils industrien under de kommende 5 årene. 

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor