facebook tracking

Gitt mine danske røtter har jeg fra tidlig barndom vært omringet av den danske designkulturen og har der gjennom fått en nyansert forståelse av nøkkelelementene i skandinavisk design: enkelhet, minimalisme og funksjonalitet. Produktene som jeg husker gjorde mest inntrykk på meg var B&Os Beomaster designet av Jacob Jensen og B&Os nydelige TV, som automatisk vendte seg til sin posisjon når det ble slått på og samtidig presenterte bilde på skjermen ved å åpne opp skjermen fra midten og ut til sidene. Husker også at fjernkontrollen var utrolig tung og kald å holde i hendene mine, men samtidig var knappene myke og behagelige. Her var det ingen tvil om at brukeren hadde vært i fokus under designprosessen, men det skulle jeg først finne ut mange år senere.

I 2011 fikk jeg min master i industridesign fra Arkitektur & Design - Aalborg universitet, Danmark. Allerede under utdannelsen og i årene etter har jeg designet og utviklet forskjellige elektroniske produkter og hver gang med brukeren i fokus. For meg handler design om å skape verdi for andre mennesker ved å forstå deres behov, ønsker og enda viktigere - deres drømmer!

Som designsjef i Easee er det mitt ansvar å ta vare på design- og innovasjonsaspekter for selskapets produkter og tjenester. En naturlig del av arbeidet mitt består i å forstå problemstillinger og omdanne de til visuelle løsninger, som er enkle, funksjonelle og estetiske, samtidig som at de la seg produsere og tilfredsstiller kundenes behov.

I Easee er design og estetikk høyt prioritert. Det er en av de tingene vi ønsker å differensiere oss på, på lik linje med vår teknologi og kultur - men ingenting er viktigere enn menneskene - når alt kommer til alt, så er det de som er Easee!

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor