facebook tracking

Jeg brenner genuint for å få ut det beste av hver enkelt og det kjekkeste jeg vet er å få andre mennesker til å føle seg vel. Med seg selv og omgivelsene sine. 

Det er ingenting som er viktigere enn folkene i en bedrift og det å føle seg trygg på jobb bør være en selvfølge. 

Det bør også være en selvfølge at ledere gir rom for at folkene rundt seg får vokse og utvikle seg. Ikke at de blir for opptatt av seg selv og sine egne resultater. 

Jeg er opptatt av å praktisere sårbarhet og ydmykhet og å hele tiden jobbe med å bli en bedre utgave av meg selv. Jeg elsker å være omringet av folk som er bedre enn meg og som ønsker å være med på bygge noe større. Noe ingen andre har sett maken til og noe som kan bidra til å gjøre verden til en bedre plass.

Min bakgrunn:
Jeg har to fagbrev, innen produksjonselektronikk og serviceelektronikk og jeg har selv vært med å produsere og industrialisere elektronikk. 

Alt fra prototyper til "masseproduksjon" av produkter innen oljeindustrien, landbruk, ventilasjon osv. 

Jeg har over 10 år med ledererfaring på ulike "nivåer", jeg har studert ledelse og økonomi på BI, i tillegg har jeg deltatt på flere lagførerkurs i forsvaret. 

Jeg har jobbet med alt fra innkjøp, produksjon, industrialisering, prosjektledelse, utvikling, supply-chain, operation, salg og markedsføring. 

Noe som betyr at jeg stort sett kan sette meg inn i det folk prater om og at jeg har respekt for hvor krevende ting kan være. Ikke minst at jeg kan være i stand til å være med å finne gode løsninger på ting ved behov. 

Jeg ønsker å bli oppfattet som en leder som gir tillit, støtte og som genuint bryr meg om hver enkelt <3 :* 

Mine kollegaer

Jobber du allerede i Easee AS?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@easee.no
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor